برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/10/07 - 09:13
  • 101
  • کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی شهرستان شوط

پلمپ یک واحد کارگاه شیرینی پزی در شهرستان شوط

در تاریخ 6 دی 1402 توسط کارشناسان سلامت محیط در شهر مرگنلر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی،  در راستای نظارت های روزمره بهداشتی یک واحد کارگاه شیرینی پزی  در شهر مرگنلر شهرستان شوط  در تاریخ 6 دی 1402 توسط کارشناسان سلامت محیط پلمپ شد.

شهلا احمدی کارشناس مسئول سلامت محیط و حرفه ای در این باره  گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی و اجرای قانون ماده ۱۳ ( مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ) و بمنظور حفظ سلامت عموم مردم  در بحث امنیت غذایی این واحد کارگاه شیرینی پزی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی  پلمپ گردید.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 890
کلمات کلیدی
سامان تواضع
خبرنگار

سامان تواضع

تنظیمات قالب